Kembar Spin DELUXE

Show

This promotion is subject to syarat sareng katangtuan

Kembar Spin DELUXE™

Kembar Spin DELUXE™ is a video slot with Cluster Pays having six reels that is set on the 6x5 grid. nu liang online anyar anu Powered by NetEntertinament Software. slot anu sadayana ngeunaan lambang yuswa heubeul kaasup bar lambang dicampurkeun jeung lambang rupa bungbuahan mere eta neon lampu glaring. The mastikeun Cash liang téh pasti nyadiakeun anjeun kalawan pangalaman kaulinan endah masihan anjeun grafik geulis tur musik disada resembling gaya arcade.

buah Toko

Midangkeun of New Online liang

Pikeun mimiti muterkeun slot katumbiri ieu, Anjeun kudu nempatkeun hiji alungan nu bisa dibasajankeun 0.01 ka 1. Tombol spin mimitian puteran ka reels sarta pilihan Autoplay bakal tetep gerak tanpa interruptions pikeun jumlah nu tangtu kali. The grafik ngeunaan slot nu futuristik jeung musik latar reminding anjeun tina Ibiza nightclub. Rupa-rupa simbol tina liang online anyar kaasup kartu maén - Jack, ratu, raja, sarta Ace sapanjang jeung lambang luhur-hargana kawas 7s beureum, bar, cherries, sarta bells. Lambang geus meunang pagawean neon.

Liang pangalusna Pikeun payout

Fitur husus ditawarkeun ku mastikeun liang Cash

Pikeun ngabentuk kombinasi unggul dina ieu liang online anyar, Anjeun kudu nyieun klaster salapan atawa leuwih tina simbol nu sarupa. A klaster bisa ngawujud jeung simbol badarat up adjacently dina posisi horizontal atawa vertikal. Lambang kartu maén bisa ganjaran anjeun nepi ka 100x total stake pikeun badarat up kalawan 30 dina klaster a. The bells na Cherries lambang tiasa mayar anjeun nepi ka 250x stake nu, bar jeung 7s beureum bisa Award anjeun kalawan 500x total stake for geus meunang 30 dina klaster a. Pangluhurna dibayar simbol teh inten bulao nu bisa mayar anjeun 1000 kali dina total stake for geus meunang 30 lambang sarupa dina klaster a. Dina fitur Kembar Reel, spin dimimitian ku reels kembar sarupa meungkeut nu dihijijeun. reels kembar ieu dina liang online anyar meunang dimekarkeun nyandak leuwih ti 3 ka 6 reels numbu meungkeut mana lambang anu sarua meunang ditampilkeun nulungan mun nyieun klaster badag.

Jumlahna

Gemblengna, slot online anyar nu dianggap slot video varian sedeng anu boga potensi pikeun mayar anjeun nepi ka 1000 kali dina total stake pikeun spin a. slot grafis ditingkatkeun geus ngagaduhan hiji RTP tina 96.6% yén cukup tetep pamaén lengket game na coba meunang payouts badag.