Lilis Cleo urang

Show

This promotion is subject to kawijakan bonus

Lilis Cleo urang, ku NextGen kaulinan, nyaéta kualitas pang luhur liang mobile kasino kaulinan. Inspirasi pikeun kaulinan geus dicokot ku budaya Mesir kuna. Di buruan, protagonis nyaeta Ratu Cleopatra. Biasana ieu tokoh kacida kuat di Mesir Kuno. Aya tokoh kartun di buruan cahaya nepi haté. The backdrop di buruan téh tina hiji dijilbab ipis. dijilbab ieu diwatesan ku emas. liang Ieu kaulinan kasino mobile bisa dinikmati dina rupa casinos tapi mangrupakeun mastikeun liang tunai. Coba dinten pikeun pangalaman éndah.

buah Toko

Midangkeun tina liang kasino mobile ieu-

Lilis Cleo urang ciri anu midangkeun kacida simplistic. pikeun starters, Nyetél rentang tohan. Klik dina "koin" simbol ku ngaklik on slaider nu bakal dibasajankeun 0.01 ka 1. Lajeng ngeset reels ojah ku ngaklik dina tombol "Play". Aya menu "Setélan" ogé. Klik "Max Ujang" pikeun ngeset mungkin wager pangluhurna di buruan. The "Autoplay" fitur bakal ngantep anjeun maénkeun uninterrupted.

lambang

The "Cleopatra Ratu" simbol fungsi salaku simbol Wild di buruan. Da eta simbol paburencay, ieu bisa ngagantikeun pikeun sakabéh lambang séjén. Lambang liar nyalira bisa nyieun unggul kombinasi lamun anjeun bisa darat 2 atawa leuwih tina ieu dina hiji garis. The Piramida Bonus teh paburencay di liang kasino game mobile. turun nepi ka darat 3 scatters mana dina reels bakal nyieun ngéléhkeun paburencay pikeun anjeun. Aya fitur husus di buruan nu bakal micu ku lambang paburencay. Ieu kaasup Cleo urang parade tur abadi riches.

Fitur tambahan

Cleo urang parade-

fitur ieu méré hiji tumpukan of wilds dina reel kalima. Dina spinning nu reels, tumpukan ieu ngalir hiji posisi ka kénca. Dina badarat tumpukan sejen mangsa fitur ieu, pamaén baris meunang.

liang mobile euweuh deposit bonus

riches langgeng-

Nalika fitur ieu dipicu, pamaén neangan dileler kalawan 5- 10 spins bébas. oge, 3 super spins nu ditambahkeun kana multiplier nu. Pamaén bisa ngaklaim 20 spins on kieu. The Super Spins Spin méteran téh fitur séjén seru.

téma brings ngeunaan fitur seru hébat di buruan. Fitur bonus nyieun game sagala leuwih narik. Dina liang tunai mastikeun, nu payouts anu rada berehan. Anjeun tiasa ngarasakeun kaulinan ieu liang kasino mobile dina rupa casinos online pikeun kas. Keindahan endah game ngajadikeun eta patut hiji try.