Европски рулет | Строго Готовина | Бонус за слотови во казино | 100% бонус за добредојде до £ / $ / 200 €

Loversубителите на казино уживаат во машините за рулет затоа што се толку интересни и гламурозни.

Gamevy (NYX) ја пресоздаде живата атмосфера на казино во  Европски рулет со високо оценети квалитети и реални контроли. Распоредот на овие европски машини е малку поразличен од американскиот, бидејќи има 36 броја и нула на тркалото што се врти. Сега можете да уживате во возбудата на машините за рулет од леснотијата на вашата куќа и Рулет плати преку телефонска сметка го олеснува управувањето со вашата сметка во казино. Европски Рулет style = ”font-weight: 400;”> е оптимизиран за мобилни уреди, што ве тера да ги репродуцирате на прелистувачот на вашиот паметен телефон и таблети.

Уживајте во плаќањето преку рулет преку телефонска сметка

Кога ќе ја вчитате оваа машина за рулет, ќе бидете изненадени кога ќе ја видите реалната поставеност. Во центарот има тркало за вртење, маса за поставување на облогот на врв и тркачка патека одлево. Разликата во изгледот на овие европски изгледа многу мала, но 37 броеви наместо 38 го намалуваат работ на куќата на половина. Ова е главната причина што бараат сите квалификувани играчи Европски рулет машини.

Како да играш?

Играта на овие Рулет Платете по телефонска сметка style = ”font-weight: 400;”> е прилично слична на машините за тули и малтер. Пред да ја вртите машината за рулет, треба да ја изберете големината на чипот и да го изберете бројот на масата што сакате да ги ставите чиповите. Ако ги поставите сите ваши чипови на еден број, вашите шанси за победа ја намалуваат победата до веројатност на 1/36. Значи, се препорачува да ставате чипови на разни броеви за да добиете загарантирани победи.

Најдобри слотови

Користете тркачки патеки за да ги зголемите добивките во овие Рулет плати преку телефонска сметка

Исто така, постојат неколку готови стратегии за обложување за да ја зголемите вашата добитна сума

Voisins Du Zero: Да ги поставите чиповите на нула и шеснаесет соседни позиции ..

Tiers Du Cylindre: Да ги поставите чиповите на дванаесет позиции спроти на нула.

Црни поделби: Да ги поставите сите чипови на активирање на 2 црни броја.

Црвени поделби: Да ги поставите сите чипови на активирање на 2 црвени поделби.

Продавница за овошје

Сумирајќи

Оние кои ја сакаат машината за рулет на копно казиното дефинитивно ќе ужива во овие на Интернет Европски машини за рулет. Со лесни контроли за игри и Рулет плаќаат по телефон Бил го прави ова вртење без напор за играчите. Откако ќе играте европски машини, ќе го најдете поинтересно и високо платено од француските и американските машини. На Европски рулет style = ”font-weight: 400;”> од Gamevy (NYX) доаѓа со привлечно враќање на процентот на играчот од 97%.

3D European Roulette | StrictlyCash | Casino Bonus | 100% Welcome Bonus Up To £/$/€200

Roulette is a well-known casino game which is played with great enthusiasm around the world.

Roulette games are an important part of land and online casinos in one or the another form. 3D Roulette is one of the Strictly Best Roulette Online available by Iron Dog. It is an ultra-smooth variation of roulette with exotic graphics and prizes. Strictly Best Roulette Online is very famous among players for an enjoyable roulette experience. The 3D graphics will make you feel as if you are playing in a real casino.

Enjoy the best roulette at Strictly Best Roulette Online

This is the best variant of roulette available at Strictly Best Roulette Online. The high-definition graphics and classy jazz music will instantly set up your mood. The betting table in Strictly Best Roulette Online style=”font-weight: 400;”> is the main attraction organised in a simple yet elegant manner. You have the option to play with some phenomenal bets like Tiers, Voisins and much more. These bet options are available in the racetrack area.

To start spinning the reel, all you need to do is set your bets. You have various bet option available in Strictly Best Roulette Online style=”font-weight: 400;”> on the main screen. And to set the bet all you have to do is pick a chip and hover over the betting table. You have also options like double up, cancel buttons and re-bet below the roulette wheel to make your betting journey easy and fluent. To see the stats you have to press the statistics button on the врв and the stats will be displayed on the left side of the screen.

3D Roulette-Spin the wheel of excitement

Now that you have set your bets, spin the wheel of Strictly Best Roulette Online by hitting the spin button aiming different kind of bets at the 37 chambers of the Roulette wheel. There are bets such as straight, split, even/odd, red/black bets etc. The roulette wheel is ultra-smooth and one of the realistic portrayal of the wheel but faster than the real wheel. You also have an option to customize the speed from the setting menu. The result is announced after each spin and chips are taken out from the table.

La Partage

This amazing feature sports the  La Partage scheme, thus you get back 50% of your stake amount if you bet on even and the ball ends up landing on 0. This feature generally being found in French Roulette wheel. This feature also increases your payout % to 98.65 on every even bet.

Продавница за овошје

Сумирајќи

На game has easy gameplay and rules with chances to win big prizes. The variant is very well designed with 3D graphics by Iron Dog.  It is available on all devices including mobiles, PCs, tablets and will give you the same experience on all devices.The La Partage feature makes this game more interesting and unique.

 

French Roulette

Take Part In Keep What You Win Roulette Bonus Like French Roulette For Lucrative Gambling Online

Roulette is a very popular game with its roots dating back to the 18th Century.  Since then the game has been adapted in many ways through the years. There are now various versions of Roulette available – American, European, Californian and Vegas each with variations on the original theme. The major difference between the most popular versions apart from betting options and payouts is the house edge percentage. While the American version has a 5.26% house edge the European only has a 2.7% house edge making it easier to win. Hit the page Strictly Cash and start winning as much as you can.

Microgaming has a wildly popular keep what you win Roulette bonus casino French Roulette game that can be played at Strictly Cash.

Keep What You Win Roulette Bonus

Huge Assortment Of Keep What You Win Roulette Bonus To Choose From – Играј сега!

French Рулет is similar to European Roulette wherein there is a greater chance of landing a red or a black. It uses a single zero layout, which means there are 37 numbers on the reel – 1 to 36 and the number zero. This increases the chances of landing a win as opposed to American tables where there is a double zero slot. You enjoy a keep what you win Roulette bonus at Строго готовина and try your hand at a game of French Roulette.

French Roulette

Play French Roulette And Other Casinos For Huge Prize Money

In Microgaming’s French Roulette table there is an inside and an outside betting area. The inside betting area is for individual number bets. There are 3 vertical columns and 12 rows providing multiple options for betting. The outside betting area has bet boxes for various bets – column bets and money bets on red or black, odd or even.

Your Objective, More About the Bets You Can Choose

Deposit Today!

Select a number or a number series to place a wager on. If the ball slides into your selection when the wheel stops spinning then you keep what you win.

The bets you can choose to place are

  1. Straight Bet – Betting on any individual number. The maximum bet on this selection is 10. The payout is 35 to 1.
  2. Outside Bet – A play on the red, black, odd or even. The maximum wager possible on this is 80.
  3. Dozen Bet – A play on groups of dozen numbers; the “1st 12”, “2nd 12” or “3rd 12”. The maximum bet on this is 70.
  4. Street Bet – This is also known as “Three number bets” They can be placed on any 3 numbers in a row. The payout is 11 to 1.
  5. Line Bet – This is also known as “Six number bets” They can be placed to cover 6 numbers that appear in 2 adjacent rows. The payouts 5 to 1.
  6. Column Bet – They cover an entire column on the table. The bet is placed at the bottom of the column you wish to wager on. If you win you get 2 to 1 in winnings.
  7. Even Money Bet – You can bet on 18 numbers at once. It can be a number sequence (1-18), colour (red or black) or groups of odd or even numbers. The payout is 1 to 1 and you have the keep what you win Roulette bonus.

Rules Favouring the Player – You

‘en prison’ – If you make a money bet on an even number and spin results in a zero you do not immediately lose your bet. Instead, the bet is “imprisoned”. If you win the next round, the bet will be returned to you.

‘la partage’ – This is similar the ‘en prison’ bet. If you make a money bet on an even number and spin results in a zero you do not lose you whole wager. You get back half your bet amount. its keep what you win Roulette bonus at play!

Бесплатни слотови

Tips to Maximize Your Winnings

The best suggestion would be to use the even money bet options so you would be covered by the ‘en prison’ or ‘la partage’ rules and will not lose your wagers. With these rules in effect, the house edge becomes minimal at 1.35%.

Even with other bets, the single zero provides the best chance of higher wins when compared to other table game versions with double zeros.

Enjoy Strictly Cash’s presentation of Microgaming’s French Roulette and keep what you win!

Keep What You Win Roulette Bonus - Чувајте го она со што ќе победите Строго готовина