Wish Cleo kang

Show

This promotion is subject to syarat-syarat lan kahanan

Wish Cleo kang, dening NextGen game, punika kualitas paling dhuwur slot mobile casino game. Inspirasi kanggo game wis dijupuk dening budaya Mesir kuna. Ing game, protagonist punika Ratu Cleopatra. Dheweke ana tokoh kuat ing Mesir kuna. Ana tokoh kartun ing game cahya munggah swasana ati. Sokongan ing game iku saka kudung lancip. kudung iki wewatesan emas. slot game iki casino mobile bisa sante ing macem-macem casinos nanging iku strictly slot awis. Coba dina kanggo pengalaman apik.

woh Shop

Ing urutane critane game slot casino seluler-

Wish Cleo fitur sing urutane critane game Highly simplistic. kanggo wiwitan, Nyetel sawetara totoan. Klik ing "Coin" simbol kanthi ngeklik ing panggeser kang bakal sawetara saka 0.01 kanggo 1. Banjur nyetel reels ing gerakan kanthi ngeklik ing tombol "Play". Ana menu "Setelan" uga. Klik ing "Max Bet" kanggo nyetel bisa kacané dhuwur ing game. Ing "Autoplay" fitur bakal supaya sampeyan muter Pêntil.

simbol

Ing "Cleopatra Ratu" simbol minangka simbol Wild ing game. Loro saka simbol buyar, iki bisa sulih kanggo kabeh simbol liyane. Simbol alam bébas piyambak bisa gawe menang kombinasi yen sampeyan bisa nampa 2 utawa luwih saka iki ing siji garis. The Pyramid Bonus iku buyar ing slot casino game mobile. Landing 3 nyawurake ngendi wae ing reels bakal nggawe menang buyar sing. Ana fitur khusus ing game kang bakal micu dening simbol buyar. Iki kalebu Cleo kang Parade lan Langgeng kasugihan.

Fitur Tambahan

Cleo kang Parade-

Fitur iki menehi tumpukan saka wilds ing rol kalima. On Spinning reels, tumpukan gerakane siji posisi ngiwa. On kebangkrutan tumpukan liyane sak fitur iki, pemain bakal menang.

slot mobile ora simpenan bonus

kasugihan langgeng-

Nalika fitur iki micu, pemain njaluk dianugrahi 5- 10 giliran free. uga, 3 super giliran sing ditambahake multiplier ing. Pemain bisa pratelan 20 giliran ing iki. The Super giliran Spin meter fitur liyane macem.

tema ndadekke bab fitur macem gedhe ing game. Fitur bonus nggawe game kabeh liyane menarik. Ing slot awis strictly, ing payouts cukup loman. Sampeyan bisa seneng game iki slot casino mobile ing macem-macem kasino online kanggo awis. Hayuning apik saka game ndadekake worth cobi.