Slot Kepingan Salju | KetatCash | Bonus Slot Kasino | Bonus Sambutan 100% Nganti £ / $ / € 200

Snowflakes minangka rilis NextGen Online Slot kanthi 5 gulungan lan 25 garis mbayar.

Iki minangka salah sawijining game sing Kas banget sing duwe tema salju sing apik lan narik kawigaten nalika katon sepisanan. Sawise mlebu game, ana fitur bonus sing apik kayata fitur game Frozen Wilds sing bisa entuk 30 putaran gratis. Menarik? Ya, waca terus kanggo ngerteni.

Babagan Pangembang Snowflakes

NextGen minangka panyedhiya game independen paling gedhe ing industri judi. Iki minangka bagean saka grup NYX lan wis nggawe kualitas game casino wiwit taun 1999.

Babagan Game kasebut

Game iki duwe 5 gulungan lan 25 garis mbayar kaya akeh Awis tenan game. Seneng diputer ing kabeh piranti (kalebu tablet), iki slot bisa diputer kanggo paling kurang 30p saben muter. Sampeyan uga bisa nang nganti 600 £ saben muter. Simbol kepingan salju 8 lan simbol liar minangka simbol sing paling penting ing game kasebut. Kepingan salju kasebut regane 400x kaping luwih saka taruhan sampeyan kanggo mlebu 5 ing gulungan, lan alam bébas regane 500x. Nanging alam bébas uga tikel kaping pindho dadi tumindak sulih kabeh simbol liyane, kajaba sing nyebar.

Fitur Bonus

Ing slot duwe loro bonus game dhasar sing dipicu kanthi acak bebarengan karo game Frozen Wilds Free sing ora beda karo game Cash sing ketat.

Wilds Icy - Yen fitur iki dipicu, nganti 5 simbol ing rol (siji saben rol) bisa uga dadi wilds.
Angin Liar - Nanging fitur acak liyane sing nganti 5 wilds (maneh siji per rol) ditiup dadi rol kanggo nambah kasempatan menang.
Game Frozen Wilds Gratis - Babak iki dipicu nalika sampeyan entuk 3 utawa luwih saka panyebaran ing rol. Kajaba iku, sampeyan entuk cepet bonus awis gumantung saka nomer nyebarake sing nampa ing rol. 3 nyebar - 7 giliran gratis, 5x mbayari; 4 nyebar - 10 giliran gratis, 20x mbayari lan 5 nyebar - 15 giliran gratis, 100x mbayari. Uga, liar sing ditampilake sajrone giliran gratis bakal dadi beku ing papan sing nggawe kombinasi menang kanthi gampang. Iki nggawe iki game paling apik ing antarane Cash Cash game.

Ringkesan

Iki minangka salah sawijining prekara sing kudu dicoba mung kanggo fitur bonus. The Frozen Wilds Free giliran, utamane, seneng banget main. Iki sebabe minangka salah sawijining sing paling apik Awis tenan game.

Slot Donya Jurassic | KetatCash | Bonus Slot Kasino | 100% Bonus Sugeng Nganti £ / $ / € 200 Slot | KetatCash | Bonus Slot Kasino | Bonus Sambutan 100% Nganti £ / $ / € 200

Ing Mesin slot World Jurassic marem klompok pemain aneh karo karep kanggo slot online tema petualangan. Jagad Jurassic ketemu kritéria iki, nanging kanthi corak cilik ing dongeng kasebut.

Toko Woh

Makhluk Prasejarah Urip Ing Mesin Slot Dunia Jurassic

Yen sampeyan ngerti film blockbuster 2015 kanthi jeneng sing padha, sampeyan bakal ngerti manawa fitur utama film kasebut yaiku dinosaurus. Jagad Jurassic slot mesin nyoba 'wow' sampeyan kanthi grafis lan animasi sing kalebu adegan saka film kasebut dhewe.

Malah ing soundtrack slot iki dijupuk saka film lan ing latar mburi, sampeyan bisa ndeleng pemandangan ing struktur mega taman. Dinosaurus minangka simbol sing regane murah kanggo game iki lan makhluk prasejarah kasebut kalebu; yaiku Pterodactyl, Stegosaurus, Tyrannosaurus Rex lan Velociraptor.

Mlaku Liar Kanthi Jagad Jurassic

Ana papat simbol sing regane dhuwur ing Mesin slot World Jurassic lan ikon kasebut kalebu petualang ing dongeng kasebut. Owen, Simon, Nick lan Clare dadi papat simbol sing regane dhuwur lan simbol Wild diwakili deningTaman Jurassic logo '. Lambang iki bakal ngganti simbol liyane ing rol lan mbantu sampeyan supaya bisa menang gabungan. Nanging, ora bakal ngganti simbol Buyar sing diwakili minangka 'Nyamuk ing ambar'.

Pembayaran sing Layak Ing Mesin Slot World Jurassic

Feature Bonus 'Free Spins' minangka salah sawijining babak supaya bisa nambah kemenangan kanthi sakabehe. Fitur iki diaktifake yen sampeyan cukup beruntung bisa nampa minimal telu simbol Nyamuk 'ing amber'. Yen wis sukses, sampeyan bakal entuk salah siji saka telung Spins Gratis game kanggo sampeyan menang dhuwit ekstra ganjaran.

Telung Giliran Gratis iki kalebu;

Babak Lembah Gyrosfir sing entuk multiplier uga 10 Giliran Gratis.

Lab Penciptaan uga entuk 10 Giliran Gratis lan macem-macem kasempatan kanggo menang gabungan.

Den Raptor, kaya ing babak liyane, sampeyan diwenehi 10 Giliran Gratis lan simbol Buyar tumindak liar kanggo nambah kasempatan entuk combo sing luwih menang.

Apa bayarane kaya ngono?

Sampeyan uga bisa micu a Bonus Buyar liar babak yen sampeyan ana begja cocog loro simbol Buyar ing siji muter. Ikon Buyar bakal dadi 'liar' lan nambah kasempatan kanggo menang kombinasi. Ana bali menyang pamuter (RTP) 95.45% lan yen sampeyan duwe untung entuk ikon 'Indominus Rex', sampeyan bisa entuk multiplier 1000x kanggo kemenangan.